Äktenskapsförmedlingens öppettider

Var självutnämnd äktenskapsförmedlerska förr i tiden, och tog min uppgift på stort allvar.

Sen stängde jag verksamheten på grund av ”missnöjda kunder”, dvs det blev liksom aldrig till något. Jag ordnade blind-dejts mellan bekanta, och ibland träffades de bara denna enda gång, någon enstaka gång har det blivit till flera tillfällen och i något enstaka fall har det lett till intimitet.

Nu var visserligen verksamheten grundat på välgörenhet, ingen betalning utvecklades någonsin (tur, då hade väl jag fått skriva kreditnotor på löpande band) men ändå, någon gång kunde man väl ha lyckats och få vara bestman (eller nä, det heter det inte när man är kvinna) på några vänners bröllop där man varit ansvarig för att de träffades?Men, det har aldrig skett.

Nu har jag ändå tänkt öppna verksamheten lite på prov. Det finns ju några riktigt trevliga singlar i bekantskapskretsen som kan behöva lite ”hjälp till självhjälp”, om du förstår vad jag menar.

Så, äktenskapsförmedlingen ”Flört på stört” håller nu öppet torsdagar mellan 10.30 och halv elva! Namn, nummer och kravmärkning kan skrivas i kommentarsrutorna.

OBS! Endast singlar, inte såna som vill byta ut gamla snarkande trotjänare, tack! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *