Arga mellanchefer

Pratade med en kollega som var något utmattad efter fem dagar på kortlinjernas av-isningar, radarproblem och arga mellanchefer i övre medelåldern.

-Vad är det med folk, sa hon. Jag har större tålamod än de flesta det vet jag, men dumhet är det värsta jag vet. Och ibland måste man bara ge svar på tal till passagerare som låter sin frustration över sitt dåliga äktenskap gå ut över mig när jag bara gör mitt jobb…

Den kollega jag pratar om är ungefär det sötaste och snällaste som går i blå flygvärdinnepumps, så när hon är fed-up har vi andra gett upp och börjat svära för längesen.

Hör ni arga mellanchefer: räkna till 10 nästa gång innan du låter ditt usla humör och attitydproblem gå ut över fel personer! Det finns säkerligen någon som är ansvarig för att ditt liv inte blev som du tänkte och att businessen i januari inte är på topp, men jag lovar, den som serverar dig kaffe ombord kan inte göra mycket mer än att ge dig sitt leende. Du kan väl anstränga dig lite och ge ett tillbaka? Det kostar inget och gör dig garanterat på bättre humör.

Svar annars till signatur “En som provat”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *