Äsch, det är solsken

Och då blir man inte humör att övertyga andra om hur förträfflig man själv är, då blir det tvärtom:

”Du har fullkomligt rätt, vad bra du är på retorik, nu ser jag det, du har ju haft rätt hela tiden, vad dum och korkad jag är, vilket underbart väder vi har förresten” . Alla politiska möten borde hållas ute i solsken, då hade vi haft annat ljud i skällan.

Nä, jag tog mig för något annat efter ridningen som tillhör gruppen ”MÅSTE”. Jag brukar dock skjuta på det i det längsta eftersom det är så förbenat tråkigt, och jag svär mer när jag gör det här, än under tapetseringen i somras.

32 fullskrivna sidor med frågor typ ”What kind of form must be delivered to Flight crew by the ground staff when dangerous goods are included in the load?”

Det är avdelning ”Standard”, ”Health precautions”, och två flygplanstyper jag ska svara på frågor om, och i år är det en massa nya rutiner, det funkar inte att skriva av vad jag skrev förra året. Jag som annars tillhör det smålata släktet homo sapiens och min kropp kräver inte alls mycket jobb egentligen.

Detta ska också göras på min dyrbara fritid, och det tar ungefär en arbetsdag, men i år börjar jag åtminstone i tid, jag ska inte på nödträning förrän i slutet av månaden. Och 7 sidor blev just klara. Jag tror det är första gången på 22 år jag är så här jädra präktig, jag brukar sitta kvällen innan och smågråta över tidsbristen.

Tänk, jag blir bara bättre och bättre människa ju äldre jag blir;) (i alla fall på insidan…;)

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *