DAMP eller ADHD

Asså, förlåt Lina.

Du måste tro att jag har några intressanta bokstavskombinationer…

Dagen idag har jag inte djupandats en enda gång. ToDo listan hade 18 punkter, och i nuläget är det 11 kvar. Lina skickade en bokbeställning i samma ögonblick jag skulle stänga ner datorn för att bege mig ut på fortsatta djungeläventyr, och eftersom vi bor i samma stad och jag skulle till stadskärnan tänkte jag på att posten redan tjänar ruskigt mycket portopengar i jul, så jag kunde överräcka den personligen. Det passade Lina bra.

Tidsoptimist som jag är kom jag springande, började väl prata 50 meter innan jag var framme och gav henne en kram av ren vana. “Oj” sa hon. Ja, herregud, det är kanske lite påfluget, men nu har jag ju haft svinisen så det är ofarligt att kramas.

Jag fick in 30 meningar på 1,5 minuter och kände att det var bäst att gå så hon skulle slippa ge mig hjärt-och lungräddning. Jag klarade att prata på både in-och utandning, det i sig är en prestation.

Nåväl, Lina, jag KAN vara rätt trevlig och lugn, fast idag var det yrvädersvarning. Eller har jag fått en släng DAMP, det är inte omöjligt. Hoppas du gillar boken. Och att vårt möte inte gett dig en traumatisk upplevelse;)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *