David Cooperfield

I Las Vegas lyste neonskyltarna med reklam för alla de olika shower som finns för oss nöjes-lystna, och medan vi åt den goda middagen med den puckade kyparen jag berättade om, så skulle vi ta ett beslut om vad vi gemensamt hade lust att se.

Det skulle gärna passa åldrarna 4-43, och den show som vissa i sällskapet röstade för: “Fantasy” (där reklamen utgjorde tre lättklädda kvinnor som knappt lämnat puberteten med alldeles för lite kläder) röstades ner av några av oss andra. Det var en 43-åring, (inte jag, en annan 43-åring) en 40-åring och en 4-åring som tyckte den showen såg underhållande ut. Eftersom 4-åringen ändå inte fick komma in vann vi andra med stor majoritet med förslaget David Cooperfield.

Det var en fantastisk upplevelse! Man satt som förstummad och hur man än anstränger sig KAN man inte räkna ut hur en bil trollas fram från ingenstans…

I slutet av showen berättade David att den vanligaste frågan han får är “Kan du trolla bort min man?” Och så svarade han “och det kan jag!”. Sen började han kasta ut bollar bland publiken, och de män som fångade en boll fick komma upp på scenen. Och vem fångade en boll om inte min Tony?

Tony försvann bakom scenen, satt sen på en stol  på scenen och poff blev det mörkt och så var han borta! Någon minut senare stod han i bortre delen av lokalen och vinkade, och sen var han borta igen när showen tog slut. Man hörde Davids röst i en högtalare:

-Och ni som nu förlorat en anhörig kan ringa det här numret, er man kommer vara på turné med mig de närmaste fem åren…

Jag stod utanför en evighet och väntade, och till sist kom han med ett signerat foto av mr Cooperfield och ett smile som gick över hela ansiktet.

-Berätta, berätta sa vi, vad hände?

-Det kan jag inte säga, sa han, då måste jag döda er sen…

-Lägg av, vad hände???

-Jag fick svara på frågor om jag jobbade för pressen eller hade små barn som skulle bli förtvivlade om pappa försvann, och sen fick jag beskrivet hur detta trick tagit 6 tekniker 2 år att sammanställa, och om vi berättade för en enda person kom de att berätta vidare, och snart skulle pressen få veta och avslöja det i nån tidning, och då var det förstört. Så han bad oss verkligen att inte säga nåt, för showen skulle komma på TV snart. Vi fick varsitt kort och så tog vi honom i hand på det!

Tony har nu berättat för ALLA (inklusive garderobiären på Mamma Mia-showen som vi såg en av de andra dagarna) hur han “känner” David Cooperfield och kallar honom vid förnamn, och att han blivit borttrollad på hans show.

Och nu vet ni det också.

Men hemligheten om HUR är en för alltid bevarad hemlighet. Löfte är löfte:)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *