En fredagskväll hemma

När man varit uppe 04 är man kanske inte det mest intressanta soff-sällskap man kan ha. Men fredagsmyset är å andra sidan en rätt lugn tillställning, och det krävs varken smink eller nystrukna kläder eller att man tar med ett glatt humör för att få deltaga.

Med EN stycken TV apparat i huset får man ha omröstning, hos oss vann ”Let´s dance”. Jag förstår när jag läser Nöjessidan att fler tittade på det, för det var väldigt vad folk rasar idag.

Svenska folket gör fel och juryn hade taktik och Willy är ledsen och var det rätt och…

Har ingen aning. Har inte följt programmet. Allmänt kan man kanske tycka att om TV-bolaget ber ett visst antal kända ansikten ställa upp i tävlingen, så gör de detta på lika villkor. Då kan inte TV-bolaget sen säga att de som röstar , röstar fel eller att juryn taktiskt ska få ut någon. Har man allmän rösträtt, så har man.

Är man politiskt intresserad kan man bli förtvivlad över okunniga uttalanden av folk som inte ens vet skillnad mellan mellan en vänsterpartiets politik och moderatrenas. Och samtidigt veta att deras röst väger lika tungt som den som är insatt och har underbyggda argument.

Lika frustrerande är det säkert för juryn som ser sig överkörda av svenska okunniga folket, och ändå räknas deras röst lika tungt, eller tyngre.

Ja, det var dagens ämne. Är i-världen orättvis eller vad?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *