Event på Söderåsen

I det sköna naturskyddsområdet på Söderåsen ligger en gård, som länge stod obebodd. Sen 2013 när vi köpte den, har vi renoverat och kallar den “Mötet i det öppna rummet”. Idag är det gamla stallet förvandlat till ett stort vardagsrum med konferensutrustning, köket är rymligt för många att kunna laga mat tillsammans och dessutom är huset uppvärmt med förnyelsebar solenergi, geoenergi och är ett så kallat Smart hus som styrs genom en app.

Till och med vattnet från brunnen är registrerat som ekologiskt:

Vi hyr ut gården för ledningsgruppsmöten, mindre företagsevent för max 15 övernattande personer, föredrag inomhus eller utomhus, matlagningskvällar, träningshelger och rekreationsvistelser. Allt utom fester, enkelt sagt. Läget är avskilt och man sköter sig själv, och du väljer från en meny vad du önskar inför ditt event. Vill ni köpa egen mat, själv ta med era sopor därifrån, städa efter er och arrangera ert event på egen hand är det möjligt. Annars har Inspirationsbolaget möjlighet att vara behjälpliga med att exempelvis inhandla mat och dryck, engagera föredragshållare inom olika områden (läs mer under Föredrag, vi samarbetar också med flera utomstående föreläsare inom exempelvis områden som förnyelsebar energi, smarta hem och vårt viktiga vatten), vandringar, tur-ridning i närheten, cykelturer eller engagera träningsledare som håller pilates /yoga /funktionell träning / skogsbad. Vi samarbetar också med erfarna kockar som leder matlagningskvällar. Allt för att ditt event ska bli precis som du önskar.

Kontakta oss för intresseanmälan och prisförslag!

Vedeldad badtunna med plats för 4 personer åt gången, en bra plats för diskussioner, förhandlingar och överenskommelser.
Uterummet med vidunderlig utsikt, mitt i naturen.
Vardagsrummet har konferensmöjligheter med bildskärm, whiteboardtavla och blädderblock.
Soff-häng framför kaminen är skönt efter kurs / träning / möte.
Frukost i trädgården är en bra start på dagen.
Utekök med stor grill.
Välkomna till Mötet i det öppna rummet!