Fast det är såklart positivt också

Förresten, på samma  annars jobbiga flygning till Bangkok hade min kollega som jobbade i business en ”förstagångspassagerare”.

Han berättade att han bodde i Australien och hade valt att flyga med oss för första gången, och var nu på väg tillbaka. Han kommenterade resan såhär till min kollega, fritt översatt:

-Ni har inte riktigt lika bra säten som Cathay Pacific, men ni har haft väldigt proffessionell personal, mycket personligt bemötande, både på väg hit och nu hem. Men säg mig, är det mest de äldre värdinnorna som får arbeta i business? (det är det inte, vi skiftas om. min anm). Det är i varje fall en riktigt positiv upplevelse, jag känner mig väldigt väl omhändertagen! Jag träffar hellre en äldre värdinna som kan sitt jobb och bemöter mig trevligt än en yngre som bara är vacker!

(Men alternativet ung OCH proffsig finns såklart också;) Dock kan man i vissa lägen ha stor nytta av sin erfarenhet, här liksom på andra ställen. Jag är lugnare och gladare nu än jag var förr, men det är säkert olika)

Det var i vilket fall kul med positiv feedback på just den där turen!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *