Fler medelålderspoäng

Ullared.

Ett litet samhälle med ett stort varuhus. Och några “wanna-be” butiker runt om detta komplex.

Jag kan inte föreställa mig att åka dit nån annan gång än just i januari, då är det perfekt för mig, väldigt tomt i gångarna, inga köer varken in eller ut och flera lediga expediter man kan fråga om “denna finns i annan storlek”? (Det finns inte, men man frågar ändå. Sen kan man lägga till “Finns den i brunt kanske? Det finns inte heller. Men man är glad ändå för de t-shirts man har hittat för 39.95 styck!)

Jag fyller på hygienvaror, bindor och maskindiskmedels-förrådet för närmaste året, och ser det som en liten dagsutflykt med mamma. Vi pratar i bilen upp och käkar skräpmatslunch och dricker automatkaffe, och sen kör vi hem med bilen full av gula stora plastpåsar fyllda till bredden.

Man ser väldigt få män, det är nästan bara medelålders kvinnor långsamt gående parvis, och de män man ser har ett något plågat uttryck i ansiktet. Jag slår vad om att kvinnorna mutat, hotat eller lovat lite extra sex som belöning för att de följt med sin kära bland kattmat, Ajax och BH´s för 79.95 och bara längtar hem till belöningen…;)

Och jag har absolut inga fördomar alls…;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *