Fortfarande i affekt

Jag känner mig fortfarande irriterad över nattens störiga passagerare. Jag berättade om honom med förakt i rösten för Tony, och berättade hur mycket jag ser ner på människor som inte ens förvaltar sig själv.

Jag berättade också om stewardens fantastiska tålamod, och hur det visserligen smittade av sig till mig på det sättet att jag ansträngde mig att ta djupa andetag. Hade det inte varit för honom hade jag möjligen lyckats ta mitt bruna bälte i jujitsu utan större motstånd, och Arne (en av mina tränare) hade fått se prov på ”attityd”. (Jo, självförsvar handlar en hel del om det…)

En kvinna berättade innan landning att hon sett ålarenset dricka direkt ur sin flaska men inte velat ”lägga sig i”. JOJOJO, hade jag lust att säga, LÄGG DIG I!!!! Berätta för personalen, vi kan omöjligt se allt och självklart gör de inte så när vi är i närheten. Berätta diskret om du vill, men berätta! Det handlar om säkerhet!

Det hände en sak till på samma flygning förresten.

Vi kollar toaletter var 20:e minut så att ingen röker eller det luktar rök, brand är det farligaste vi kan vara med om. Jag stod utanför en av toaletterna och väntade på att det skulle bli ledigt, och jag hörde hur det spolades 4 gånger. Sen kom en man ut med en tom kaffekopp i handen och jag stack snabbt in näsan och drog ett andetag för att kunna ”ta honom på bar gärning” om det skulle lukta rök. Det luktade inte rök, men en svag doft av rakvatten…

Jag kollade papperskorgen men såg inget, så om han hade rökt (vilket jag starkt misstänker) har han väl spolat ner fimpen.

Korkade, korkade människor som äventyrar 257 människoliv.

Nu gick det bra i båda fallen idag till slut, men sensmoralen är:

RÖK INTE OMBORD PÅ FLYGPLAN,OCH ABSOLUT INTE PÅ TOA!!! TA MED NICORETTE!

BERÄTTA OM DU SER NÅGON DRICKA MEDHAVT, STÄLL DIG PÅ PERSONALENS OCH SÄKERHETENS SIDA!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *