Foto från "strandningen"

Vår styrman sa att egentligen använder vi fel ord om vårt ofrivilliga stopp i Warszawa. Strandad är man väl egentligen bara om man är droppad åt sitt öde någonstans, men i vårt fall hade vi ju både boende och tillgång till mat…

Vi gjorde det bästa av situationen då i förra veckan, och tog en liten sightseeingtur i stan allihop. Det som var så härligt var att ingen tappade humöret, alla gjorde sitt bästa för att gilla läget trots att det inte var en önskvärd situation.

Grabbarna visade hur vi håller ihop:

Vi kom från Kina, så det kändes som om vi åt middag kl. 03 på natten, då när vi kommit in på hotellet. Stewarde till vänster i bild, skulle jag skriva en pratbubbla till : ” Åhhh, kan jag inte få sitta bredvid några andra…?”

Dagen efter träffades vi för info på morgonen, och det stod klart att vi inte kunde flyga pga askan. Kapten föreslog en gemensam promenad med sightseeing, han fixade en guidebok och så gav vi oss iväg.

Jag utanför …vilken byggnad var det igen? Kongressen? Bra med bra minne;)

Och jag igen vid en reklampelare:

Att jag ser lite trött ut är inte konstigt ”dagen efter”. Jag publicerar sällan bilder på mig ”dagen efter” en långlinje annars. Men det är ungefär så sliten jag blir:)

Fler Polenbilder imorgon!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *