Gjorde testet

http://www.expressen.se/mode/1.1327930/ar-du-ocksa-bloggberoende

Jag gjorde testet. Jag var övertygad att jag skulle tvingas kryssa för “ja” i en massa rutor, och sedan läsa i resultatet att jag borde ta en vit vecka från datoranvändning som innefattade att skriva blogg.

Jag andas fortfarande ut. Jag verkar ju inte vara ett dugg bloggberoende när det kommer till kritan! Inte en enda fråga om man skriver blogg varje dag en till flera gånger om dan, utan bara om man läser modebloggar.

Haha, nej, svaret är nej, jag har inte den blekaste aning om Blondinbella har långkalsonger eller Schulmans har varit hos tandläkaren. Hjälp, är jag hopplöst ute? Jag handlar kläder på marknad i Kina, på ställen i USA där det står SALE 70% i fönstret och ibland kan man se mig irra runt på Ullared bland andra “prismedvetna” i min ålder och uppåt.

Jag går mest i svart o brunt och ibland piffar jag till det med mörkblått. Jag hade nog egentligen klädmässigt passat bättre antingen som bondmora eller kanske komvuxlärare när jag piffar till mig.

Det där klädintresset fanns en gång, jag jobbade i modebutik, jag gick modevisningar och var frisyrmodell. Jag tror jag ska visa er en bild på det imorgon, jag hade igelkottfrisyr och det var 80-tal och när man tänker på modet då är det kanske inte så konstigt egentligen att modeintresset fick blödning och dog…

Jag ska se om jag hittar fotot.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *