Har ätit 4 frukostar

Morgonstund har guld i mund (not).

Man får ut så mycket av dagen när man går upp tidigt. (not)

Man hinner mest innan klockan 11 om dagen. (stämmer idag)

Jag gick upp när stora visaren stod på lite efter 4 imorse, och har just slutat för dagen. Jag tycker detta är värre än att flyga med tidsskillnad, när mobben ringer skriker min kropp NÄÄÄJJJ, VILL ENTE. Att gå upp innan ens fåglarna har vaknat är tortyr för mig, jag har någon gen i kroppen som inte är utvecklad för just tidiga morgnar. Jag sover allra helst till 9, går upp långsamt och äter en lång frukost, och sen kan jag jobba i 15 timmar, det spelar ingen roll.

Första frukosten åt jag på rummet, en medhavd brödskiva och en halvliter vatten. Andra frukosten åt jag ombord, en smörad bulle och en kopp kaffe. Tredje frukosten var runt 9 och var en överbliven mat som en passagerare inte ville ha., ett rågbröd och mer kaffe. (Kaffe är en bra uppfinning…), och sista frukosten var en yoghurt piloten inte ville ha och ytterligare lite kaffe för säkerhets skull.

Det känns fortfarande som jag inte gått och lagt mig ännu sen igår, det är värre än när jag landat från Chicago det här. Trots att jag har hela eftermiddagen hemmaoch borde prestera massor här hemma vill jag bara gå och lägga mig och sova middag eller nåt. Solstolen kanske är varm tillräckligt för ett kort besök?

Och så behöver jag nog en kopp kaffe till;)

(Jag vet AC Limhamn att man inte ska dricka kaffe, åtminstone inte så mycket kaffe, men just nu känns det som jag hellre drar ner på kaffet från och med imorgon;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *