Har längtat

När klockan ringde 04 i morse tänkte jag ”om 12 timmar är jag hemma igen”. Och det har gått nu.

Jag är inte mig själv på hela dagen när jag går upp den tiden på dygnet, min kropp funkar helt enkelt inte optimalt. Jag är hela tiden hungrig (har ätit frukost tre gånger idag) och så känns det ungefär som att jag är bakfull. 

Jag har betydligt lättare att flyga nattflygningar, och ev. jetlag är jag också mer bekväm med än att komma i säng när jag är som piggast (på kvällen) och sen försöka sova. Jag vaknar alltid flera gånger och stirrar på klockradions digitala siffror för att konstatera ” jag kan sova 2,5 timmar till”, ”jag kan sova 2 timmar till” jag kan sova 1,5 timmar till ”jag kan sova 30 minuter till”.

Däremellan drömmer jag för det mesta nån katastrofdröm som oftast involverar jobbet, och inatt drömde jag att jag flög Peking. I drömmen hade jag Tony med mig dit, men han saknade visum och kom inte in i landet.

Ikväll tar jag en lugn stund i TV-soffan för en gångs skull, om jag inte plötsligt blir tillräckligt pigg att åka och träna ett pass. De tre frukostarna behöver omsättas, skulle man kunna säga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *