Hissa o dissa

Hissa: Trevlig personal på tex banken, som inte är smilfinkiga (mitt egna ord), som kan sina saker, som inte kör GSG-taktik (går-det-så-går-det) och det känns som man sitter och pratar med sin väninna. Jag som kund är en viktig person, inte bara en som sponsrar bankchefens lägenhet i Nice.

Dissa: Vem i hela världen hittade på att brödhyllan på Ica Supermarket inte längre ska ha dörrar utan lösbrödet ligger öppet i lagom host -och svininfluensavirus-höjd? ”Hostskyddet” är monterat ca 2 meter upp, men annars nuddar nästan ytterkläder och barnhänder bröden jag hade tänkt köpa. Fy vad äckligt. För att inte tala om svaret jag fick på frågan varför. ”Man har testat att detta är mer hygieniskt med hostskyddet sådär istället för dörrar, och man måste ju lite på på dem som har provat ut det”.

(Vet du vad lilla gumman, jag ser utmärkt och jag är inte helt bakom flötet. Att i influensatider ha bröd öppet i brösthöjd där min kappa nästan nuddar nedersta hyllan i stegen, utan förpackning eller annat skydd kan inte annat än vara ohygieniskt. Du tror inte du är lite lättlurad?)

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *