Högt och lågt

Jag vaknade ”för tidigt för att gå upp” dagen efter jag kom hem från Peking.

Då låg jag bara kvar och filosoferade en stund och det är under dessa filosofstunder jag går igenom mina framtidsplaner, ser föredragsbilder framför mig och hittar titeln på nästa bok. Mötet med min väninna om bemötandet av hennes mamma har påverkat mig väldigt mycket och det har jag tänkt mycket på, och också de kommentarer ni skrev under inlägget här på bloggen. Det här är så viktigt, och tankarna snurrar vad jag kan ha för funktion för att eventuellt förändra något till det bättre.

Jag har bara två uttrycksmöjligheter, skriften och talet i föredrags sammanhang. Men vill folk boka mig även för att prata ”allvar”, vill man inte bara ha skrattet och lättsamheten?

Går det att kombinera och ha balansen kvar, att gå på den fina tråden som gör att man känner att man fått båda delar, både allvaret och skrattet, något att tänka på efteråt och välbefinnandet i det enkla?

Jag höll kvar tankebanorna långt in över morgonkaffet och började diskutera med Tony, som inte helt lade samma pussel som jag där och då, utan avbröt mig:

-Var vill du ha kontakterna till eluttagen i nya huset?

Det var bara att återvända till den praktiska verkligheten, men lugn, Tony får lyssna vidare vare sig han vill eller ej. Vid ett annat tillfälle.

Så länge pyser jag lite här;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *