Hollywoodfrun prutar

När väckarklockan ringt 0445 på morgonen är inte valen till sysselsättning många när klockan visar kväll.

För min del blev det i turordning House, Mannen som kan tala med hundar (halva, sen somnade jag visst till) och Hollywoodfruarna. (Således ingen måndagskväll av mentalt fortbildande…).

Jag fnissade av upphetsning när Hollywoodfrun dejtade en platskirurg, och redan när hon gjorde sig iordning planerade att fråga honom om råd angående kommande ingrepp.

(Undrar om han tänkte detsamma när han gjorde sig iordning? ”Undrar om jag kan sälja på henne några tillfixningar?”

Sen sitter de där på middagen och Hollywoodfrun tar mod till sig, men ursäktar sig först:

-Jo du jobbar ju inte nu, men…

Kirurgen tar en närmare titt. Han tycker att det räcker med ”utfyllnad”. Hollywoodfrun verkar nästan besviken. (Hallå? Han gav en komplimang darling)

Sen kommer det roligaste:

-Eh, vad kostar det?

-700 dollar.

-Kan man få rabatt???

(Det är ett av mina favoritord också förresten. På alla språk.)

Kirurgen skruvar på sig och verkar tycka situationen att vara i TV och ge rabatter till kvinnan han dejtar vara obekväm. No shit. Han försöker ta sig ur situationen snyggt, och jag tycker nästan synd om honom. Han ”den bäste” som hon sa, har en kvinna på halsen som vill pruta på 700 dollar.

Kvinnan ifråga berättar om dejten för andra Hollywoodfrun och beskriver den som ”het”. (Snälla TV3, klippte ni mycket eller fick ni inte heller vara med på den heta delen?)

Den andra som är opererad upp till tänderna, får höra av den som bara är i planeringsstadiet, att svenska kvinnor inte BEHÖVER operera sig förrän de är 58 enligt kirurgdejten. Den opererade blir ännu stramare i ansiktet och verkar räkna för sig själv hur gammal hon själv är och när hon förstår att hon förfallit tidigare än genomsnittet ser hon förnärmad ut över informationen.

Hahaha, jag fnissade fortfarande när jag lade huvudet på kudden.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *