Hon tog hårt i purserns armar

På samma flygning satt ett par som verkade ha tankat lite mycket alkohol redan innan start. Detta gjorde dem irriterade över allting, och de klagade över minsta detalj. (De satt i businessklass, inte mycket att klaga över där…)

Mannen påstod att hörlurarna inte fungerade till exempel, och värdinnan som jobbade på den sidan gick direkt och hämtade ett par nya, men då kastade han dem på golvet och påstod att det kvittade. Pursern tillkallades efter en stund för att se om hon kunde göra något för att de skulle ha det mer komfortabelt, men när hon pratat en stund (hon är den mest mjuka, tillmötesgående person du kan tänka dig, väldigt mån om att alla ska ha det bra) så tog kvinnan tag i hennes handleder, grävde in naglarna i skinnet på henne och skakade henne och sa att hon skulle lyssna noga.

Då var det nog. Pursern lät henne skaka färdigt (det hade inte jag gjort kan jag säga, jag hade tagit mig loss och gjort en större affär av det. INGEN tar tag i mig utan protester). Hon förklarade att det inte var acceptabelt beteende, och att hon skulle meddela kapten om händelsen, och skriva en rapport om saken.

Det fick kvinnan att vakna till sans, och be om ursäkt. Hon höll en låg profil resten av flygningen, medan mannen nästan blev fjärskig och ville släta över det som hänt. Pursern hade märken i handlederna efter kvinnans naglar ett bra tag, och var skakad över händelsen.

Vi är ansvariga för säkerhet och service, men hade vi velat jobba som fängelsevakter, poliser eller dörrvakter hade vi sökt oss till det.

Sen hade vi en passagerare i business som tyckte det var bekvämast att sova utan kläder. Han sov i kallingarna, med filten bara upp till magen. Hans stora håriga överkropp låg till allmän beskådan och rörde sig i takt med de ljudliga snarkningarna.

Bara för att folk har pengar betyder inte alltid att de samtidigt har hyfs.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *