Hur svårt kan det vara?

Överst på nätsidan och troligen på löpet idag (hr inte sett det än): Tiger Woods – affären.

Tiger frestas av andra kvinnokroppar än sin frus och faller för frestelsen att bada i galen tunna. Och efter felsteget kommer som ett brev på posten den berömda pudeln. Å förlåt, jag gjorde fel, ursäkta mitt svek.

Nå.

Han är inte den ende i världen.

Jag kom i diskussion med en pilot en gång strax efter att jag börjat flyga, han påstod nämligen att alla hans manliga kompisar hade varit otrogna mot sina respektive, (annars kom de att vara, eller ljög de sa han (!) och det var helt naturligt när deras fruar blivit tråkiga. Han och Anna Anka kanske kunde bilde klubb förresten?) Jag motsatte mig hans påstående och kommenterade påståendet något i stil med ” som man känner sig själv känner man andra”.

Jag var ung då. Jag vet nu att det är mycket vanligare än jag trodde då. (Har hört otaliga historier om bedragna kvinnliga kollegor som kommit på sina män att ha affärer, men självklart finns det omvända också. Men statistiskt är jag övertygad om att det inte råder jämställdhet här heller)

Vid ett ”sammanträde” 1993 diskuterade jag och min dåvarande fästman att ingå äktenskap, och vi slöt ett muntligt avtal ett år senare med våra familjer, vänner och bekanta, präst och Gud som vittnen. Liksom för att bekräfta allvaret i avtalet.

Det avtalet gäller väl även om det råkar dyka upp en annan person som gör anspråk på att ligga med en? Hur svårt kan det vara? Kan man inte bara säga ”tyvärr, jag är nämligen gift?”

Är det jag som är naiv eller den som sviker som inte har fattat nåt?

Har köpt två nya tavlor förresten. Jag kan inte få nog av positiva ord. Och skulle jag nån gång frestas att ligga med Tiger Woods kan jag tänka på vad jag har hemma som jag riskerar offra för lite sex (så bra sex finns inte):

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *