Intressanta kontakter

Jag kan inte sluta fascineras över vissa saker.

Bloggvärlden till exempel. Det är inte klokt vad många nya kontakter, cybervänner och vänner som poppat upp i mitt liv sen jag började blogga som jag aldrig annars fått kontakt med.

Flera står fortfarande på ”förväntningslistan”, människor jag så gärna vill träffa IRL för att se om personen bakom bloggen/kommentarerna överensstämmer med den bild jag har. Men den som väntar på nåt gott…

Åsa Jinder till exempel är en sån person. Snacka om att vi lever i olika världar, och jag kan absolut ingenting om hennes vilket är som att glänta på en dörr till ett annat rike!

Man umgås normalt med människor ganska nära ens eget område, proffession eller kultur för det är enklast. Eller barnens kompisars föräldrar, vilka i mångt och mycket har många gemensamma nämnare med en själv. Kul, toppen och helt naturligt! Men alla dessa andra världar, andra områden och andra liv hade jag inte haft en susning om för tre år sen. Det är ovärderligt.

Igår ringde jag fru Jinder för att be om lite datateknisk hjälp med en sak hon kan men inte jag. Jag tänkte mig ett 5-minuters-samtal men det blev till en halvtimme.

Vi planerar förresten att hålla föredrag ihop i höst, jag tror nämligen den kombinationen kan vara högst intressant. Kommer ni?:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *