Jag i soffprogram

Hittade en låda med gamla VHS-filmer i källaren, såna som det stod ”Spara” på. På en av dem stod ”Julspecial” och den hade jag glömt allt om.

Dammade av videobandspelaren under TV´n och tryckte in filmen i videogapet och trots usel ljud-och bildkvalitet  såg jag mig själv i soffprogrammet ”Tura med pax” från 2000.

Detta program sändes i en lokalkanal som typ 50 personer kunde se (och hälften ville inte, så storpubliken från Hylands hörna var det alltså inte tal om) och är också nerlagd sen länge.

Jag var fritidspolitiker på den tiden och satt där i soffan och svarade på frågor medan programledaren avbröt mig hela tiden, och om jag på något sätt lyckas ladda upp det ska jag visa dig det även här genom bloggen.

Jag dubbade över det till DVD, men när jag stoppar det i datorn står det att det är en ljud-fil så den går inte att titta på. Jag ska experimentera och jag meddelar när jag hittat lösningen. Såvida du inte sitter på nån information jag kan ha nytta av i detta hänseende?

Förresten saknar jag att debattera med politiken. Du kan ju gå in och kommentera min insändare så jag kan smula sönder några argument. Hehe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *