Jag retar mig på en kvinna

Jag har egentligen lust att skriva ut namn och var hon jobbar, för jag retar mig på hennes sätt.

Hon beställde en bok för längesen, undrade om det var ok att skicka den till Norge, och jag skrev att det var det men att hon skulle räkna med att portot blev dyrare. Det var helt i ordning.

Jag skickade boken, men någon betalning för den kom aldrig.

Jag bad henne meddela vilken bank hon betalt över för att kunna efterlysa pengarna, om kanske någon siffra blivit fel, och hon lovade skicka kvittot.

Inget kvitto kom.

Jag har skrivit och ringt, och varje gång svarar hon att hon ska skicka det så fort hon kommer hem från sitt utlandsjobb. Väl hemma skickar hon mejl efter mina påtryckningar, men inget kvitto, bara “Ha en fin dag MVH…”

Det är som ett hån, och jag vet inte vad jag ska göra i nästa steg. Jag har lagt ut pengar för bok och porto, hon har mottagit den och struntar i att betala med berått mod. Det är mycket svårare att kräva pengar från utlandet även om Norge ligger nära, påtryckningsmedlet med inkassso och kronofogde är urholkat, och det vet hon uppenbarligen.

Någon som har något förslag som inte inbegriper mc-gäng eller kriminalitet?;)

Annars kära “H.K”, ha en fin dag du också i Grekland eller var du befinner dig. Hoppas dina gäster gör rätt för sig på det resmål du jobbar. Det är hedersamt att göra det, vet du.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *