Jag var 21 första gången…

…jag lärde känna en gay kille.

I lilla byn där jag kommer från fanns det säkert ett flertal, men det är nog värre att komma ut i småbyar så jag hade ingen närmare kunskap om det.

Jag var i USA och läste på college ett tag när jag var 21, och undervisade aerobics på fritiden hos två bröder som ägde ett fitness-ställe. Den ene väldigt maskulin, den andre en prinsesssa, men som sagt, vad förstod jag?

Rick´s (prinsessans) room-mate (vanligt att dela lägenhet med en kompis när man flyttar hemifrån i USA) hette Patrick, och Patrick höll sig alltid kvar hos mig och pratade en stund extra efter passen, han hade en uppmuntrande blick och ville alltid ta i mig när han pratade, en alldeles vanlig flirt alltså som jag såg det.

En dag frågade jag Rick om det:

-Du, jag måste fråga en sak…Patrick, gillar han mig?

-Vadå, sa Rick, ryckte till och såg nästan lite sur ut plötsligt, gillar du honom då?

-Nä, jag känner ju inte honom, han är väldigt trevlig, men jag tycker mig märka att han flirtar…?

-Det är MIN FRU, stay away from him! sa han.

Jag måste ha sett förvånad ut. Fru?

Jag tror, nu med några år mer erfarenhet på nacken, fortfarande att han flirtade och i själva verket var bi, men det spelade ingen roll. Vi började umgås ganska flitigt, jag, Rick, Patrick och de andra i det gay-gänget, och jag har nog aldrig haft så kul nån gång som jag hade med dem. Det var lite ovant att följa med på gay-klubbar, och inte alla klubbar ville ha in straighta tjejer, för de menade att då kommer även de straighta killarna och blir de stötta på av gay-killarna kan det uppstå problem. Jag respekterade såklart det.

Annars var det rätt skönt att kunna släppa loss och dansa och låtsasflirta utan att det ledde till nåt…Det var uppmärksamhet och komplimanger utan baktanke så att säga. Du förstår vad jag menar.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *