Jättetrevlig besättning

(Och det skriver jag inte bara för att jag råkade nämna att jag skriver blogg och de lovade läsa. Blink, blink)

Vi hade riktigt god stämning på de fyra legarna vi gjorde ihop igår. Kortrutter är väldigt mycket “upp-o-ner” och man hinner inte skämta eller connecta lika mycket med passagerare och kollegor som på långrutterna. Kortrutter är mer transport, långrutter är mer flygning om du frågar mig. Men det finns säkert de som tycker annorlunda.

Jag och steward P har flugit ihop många gånger, och jag har ingen aning om hur han ser ut allvarlig.

Jag och kollega L började båda 1990 och konstaterade att det snart var dags för läsglasögon i reserv i fickan om i fall att. Eller rättare sagt, jag konstaterade det och hon höll med om att det kunde behövas i min ålder. (Hon råkar vara 2 år yngre än jag, och???;))

Jag pratade om latte-träffarna när man var mammaledig och hon sa klarsynt:

-Du, jag vet hur gammal du är, och när du fick barn var inte latten uppfunnen än.

På den vägen var det. Hjärtligt men ålderstraumatiskt hela dagen.

Kapten hade köpt fikabröd han bjöd på efter serveringen från Munchen. En fjärdedel blev till en halva, men hur bra karaktär kan man ha efter en halloweenhelg egentligen?

Åååh, blek, finnig, PMS-ig, bad-hair-day…

Tur att jag flög med trevliga passagerare och go´gla´kexchoklad-besättning, annars hade det kunnat kännas riktigt risigt.

Förresten kom jag på att steward P kunde passa riktigt bra ihop med en annan singelkompis. Match-dot-com-dot-Anettes företag Flirt-på-stört tog fram mobilen för att SMS:a kompis tillika kollega.

Jag ger aldrig upp.

Någon gång SKA jag lyckas få ihop folk.

Hittills har det gått sådär;)

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *