Kanske gick ut lite hårt

Har inte kunnat träna på flera månader, men började vad jag var trodde lite smått, i måndags.

Det gick alldeles utmärkt, så i tisdags tränade jag både morgon och kväll. det gick också alldeles utmärkt, så jag gjorde om den bedriften i onsdags. Även det kändes fantastiskt (träningsvärk KAN vara tillfredsställande, enda missödet var ett blått öga) och nu kände jag att jag vara på banan igen. Fredagens Bodystep var svettig, men behärskat svettig.

Kanske, kanske är detta förklaringen att min kropp igår protesterade milt. Kanske, kanske var det tid att vila och göra det fullt ut, och eftersom jag inte alltid är så bra att lyssna på det örat protesterade den kanske genom att frysa och vara illamående på ett sånt där sätt som gör att man varken har lust att äta eller röra sig en millimeter från filten i soffan.

Deklarationsarbetet har idag nått slutspurten, och Tony konstaterade att det inte är en av fördelarna med att vara gränsgångare. Varenda resa med övernattning under året har jag skrivit ner med check-in-tid, check-ut-tid, och specificerat om det är ett helt eller halvt traktamente beroende på om incheckningen är innan eller efter 12 och utcheckningen är innan eller efter 19. Problemet är att vi jobbar i olika tidszoner, vilket gör att jag fått räkna om alla tider i UTC.

Om Skatteverket vill granska mig i år igen, så varsågod (som vanligt). Jag hoppas dock de skickar en liten guldstjärna i kanten för att visa sin uppskattning att jobbet är så noggrannt redovisat. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *