Kommunikationsproblem

De sista två dagarna av dagboksskrivande har företagits i Kina, och journalisten och jag hade kommit överens om att jag skulle ringa henne klockan 21 igårkväll kinesisk tid (15 svensk) för att läsa upp vad jag skrivit. Hon lovade att sitta vid telefonen prick 15, jag ringde upp 2 minuter i, första gången. Sen ringde jag 6 gånger till, och varje gång sa en röst att jag skulle kontrollera numret och ringa igen. Va? Hade jag fel nummer?

Jag ringde Tony, bad honom försöka, han ringde tillbaka och sa att numret inte funkade. Han ringde tidningen, fick tag i journalisten som ringde hotell-telefonen istället, och med irriterande fördröjning läste jag upp mina handskrivna anteckningar från flygningen och eftermiddagen i Peking.

Så – imorgon kommer ett reportage i Helsingborgs Dagblad där jag senaste veckan beskrivit vad jag gör på dagarna. Ungefär som bloggen, men inte riktigt.

Jag är dödsnyfiken, och kommer förmodligen möta tidningsbudet vid brevlådan i min röda morgonrock vid 3.30 imorgon bitti (hoppas jag inte ger honom en traumatisk upplevelse. Han kanske tror att han hallucinerar eller nåt)

Eller sover jag, för det är snart ett dygn sen jag gjorde det senast. Och man orkar ju inte lika mycket nu, man är ju inte 39 liksom…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *