Lättlurad är mitt mellannamn

Jag har inte tur i spel. Därför blev jag så förvånad när jag gick in på en sida på nätet för att kolla en upplysning och en ruta kom upp i nedre delen av sidan där det stod:

“Du är vår 999.999 besökare idag kl. 10.22, du har chans att vinna en iPhone!”

Men då klickar jag bort och går in direkt såklart, för den miljonte besökaren måste ju vara vinnaren, eller hur? Och minsann, nästa gång jag klickade var jag nr 1000000! Det blinkade och det intygades att det inte var ett skämt, och jag skulle bara lämna mina adressupggifter.

Jag var nära att ringa Tony för att berätta den goda nyheten, att ÅNTLIGEN vann jag något och PRECIS denna månad när lönekontot är nollat.

På mejlen ramlade det in en bekräftelse och där behövde jag bara registrera mig än en gång, jag fick dessutom chans att inte bara gå med i bokklubbar och spelsajter, utan också tävla om ytterligare prylar om jag skrev mitt mobbenummer. Varje sms jag skulle få skulle kosta 20:- och det krävdes ett antal för att jag skulle kunna tävla…

Och vet ni vad det allra konstigaste är? När jag gick in en halvtimme senare var jag ÅTER nr 999999 och när jag klickade en minut senare var jag ÅTER nr 1000000 🙂

Haha, vi godtrogna kanske kan bilda klubb? Jag undrar hur många som idag har skrivit in sitt mobilnummer och hoppas på ett meddelande om vinst.

Själv ägnar jag mig nu åt mer konstruktiva saker. Inte för att det ger mig varken pengar eller vinstchans, men smutstvätten vägrar hoppa in i tvättmaskinen av sig själv, och räkningarna ler hånfullt.

Välkommen tillbaka till verkligheten, tänker jag lite tyst. Verkligheten kan man alltid lita på liksom.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *