Ledig helg

Och ändå inte, känns det som.

Jag läser allt jag kommer över om min arbetsplats som det onekligen skrivs en del om i dessa dagar. Jag kunde inte bärga mig utan var tvungen att skriva en liten kommentar i diskussionsrutan under Ulf Nilssons artikel idag om att jag tror att jag kan se in i framtiden: rutorna ovanför mina kommer med all säkerhet fyllas med inlägg (från många som aldrig flyger ps.) där de kommer kommentera allt från ålder och utseende på oss i kabinen till ett konstatera att det är lika bra att bara stänga ner! Så man kanske skulle bli spåkärring om nu jobbet som säkerhetsansvarig i transportsektorn blir ledigt?

Nej, jag har bestämt mig att inte ta tidningsrubrikerna för fastlagd agenda och fakta, jag avvaktar vad min arbetsgivare och fack kommer med för information och hur det i så fall påverkar mig.

Om en annan aktieägare kommer på banan utan att det innebär att jag blir arbetslös har jag ju oroat mig helt i onödan, eller hur? Jag kan inte ta ställning till något innan jag vet vilka mina options är. Skulle jag bli utan kabinjobb vet jag att arbetslös blir jag inte, jag har många strängar på lyran. Får jag vara kvar ropar jag hurra, för det är ju det jag helst vill.

Det är min slutledning för nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *