Mitt flyg är inställt

Låg här och sov middag när telefonen ringde. Jag svarade yrvaket och hörde:

-Ja hej, det är från trafikvakten. Dessvärre är ditt flyg till Bangkok ikväll inställt, så du är satt på stand-by de närmaste dagarna istället.

Tony undrade om jag är besviken eller lättad.

-Om jag får välja mellan 14 x 2 timmars nattjobb eller 42 timmars dagflygningar på kortlinjerna, så väljer jag såklart 28 timmars nattarbete…Ja, jag är besviken och hade verkligen sett fram emot att jobba.

Stackars också alla de passagerare både dit och hem som blir ombokade på andra plan. När man ska resa så långt ställer man ju på nåt sätt in sig och förbereder sig.

För mig är det bara att packa upp resväskan igen, och pengarna jag växlat kan jag säkert använda när jag ska dit nästa månad. Nu ska vi se, då behöver jag istället en endagsväska, en kortlinje övernattningsväska och en långlinje övernattningsväska med annat än Bangkok-kläder. (Linne och bikini gör sig inte lika bra i New York eller Washington om jag skulle hamna där). Imorgon bitti kl.06 är jag redo för information om hur närmaste dagarna ser ut.

Den fotmassage jag hade sett fram emot efter landningen imorgon i Bangkok får jag väl fjäska mig till här hemma istället;)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *