Nån sorts hatkärlek?

Hon är ju snygg så det förslår, Victoria Silvstedt, å ena sidan. Å andra sidan är det alldeles för plastigt, silikonigt och för sminkat och tillgjort.

Hon ger å ena sidan ett korkat och ytligt intryck i sitt program “My perfect life”. Å andra sidan, hur skulle man kunna gått så långt utan affärssinne och en tänkande hjärna? Å ena sidan pratar hon bra engelska nästan utan brytning, å andra sidan bryter hon när hon pratar sitt modersmål.

Hon är min totala motsats vilket är synd å ena sidan, och otroligt skönt å andra sidan. Klart att man å ena sidan hade velat vara mäns våta dröm, och å andra sidan nej fy vilken äcklig tanke. Män som runkar till min bild-nej, neej, nej. Men kunde de få tycka jag var snygg OCH smart-ja ok.

Å ena sidan är det helt onödigt att diskutera och tycka om en framgångsrik kvinna som har allt i mångas ögon. Å andra sidan är det tillfredsställande att konstatera att hon kanske inte ändå vet vem som är hennes riktiga vänner och hur har hon det i sitt äktenskap?

Jag är rätt nöjd med att vara jag. 44 år om några dagar. Trots att mina bröst är mycket mindre än hennes, mitt hår mycket plattare (till skillnad mot magen) och läpparna inte så fylliga (till skillnad mot mitt akterparti,) så hade jag inte velat byta liv med henne.

Eller en dag kanske.

Fast det hade jag velat med Stina Dabrowski, Linda Skugge och Carina Berg också. En dag. Bara för att få se världen genom andra intressanta kvinnors glasögon.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *