No sh*t Sherlock

Är det sant? Har du hittat mig och jag är en högt respekterad person och jag kan hjälpa dig tjäna mycket pengar??? WOW!!!! *host* .Mr LitenDingedong eller vad han heter vet inte i vilken utsträckning “jag känner till händelser”, och det vet jag inte heller själv. Jag mrs Vetingentingh tror han skämta med mig aprillo, yes?

Nån annan som är intresserad kan ju kontakta honom på hans privata mejl songli@anus .hk (jag menar asus, ASUS ska det vara)

På mejlen:

 

Mr.Song Lile

Hang Seng Bank Ltd

Sai Wan Ho Branch,

83, Des Voeux Road,

Hong Kong.

 

Good Day,

Vänligen vänligt emot min ursäkt för att skicka det här mailet utan din samtycke. Jag tror att du är en högt respekterad person, med tanke på Att jag köpte din profil från folken söka databas på webben under min descret söka efter en utländsk partner som kan hjälpa mig att tar denna verksamhet till den framgång. Fast, jag vet inte i vilken utsträckning du känner till händelser. Jag har ett förslag till you.This dock är inte obligatorisk och inte heller kommer jag på något sätt tvinga dig att hedra mot din kommer, men jag hoppas att ni kommer att läsa på och ta hänsyn till värdet jag erbjuder.

Mitt namn är Mr Song Lile Jag krediten officer i Hang Seng Bank, Hong Kong. Jag har ett affärsförslag i storleksordningen 19.5m USA som ska överföras till ett offshore konto med ditt assistace om villig.

Efter den framgångsrika omregistrering skall vi delar i förhållandet 30% för dig och 70% för mig. Skulle du vara intresserad kan du svara på mitt brev omedelbart, så vi kan börja alla arrangemang och jag kommer ge dig mer information om projektet och hur vi skulle hantera det.

Du kan kontakta mig på min privata e-post: (songli717@asus.hk) och skicka mig följande information för dokumentation syfte:

1. Fullständiga namn

2. Privat telefonnummer

3. Nuvarande bostadsadress

Jag ser fram emot att höra från dig.

Vänliga hälsningar,

Mr Song Lile.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *