Nu ska jag skriva om sex

Och tycker du det verkar obehagligt kan du trycka på röda krysset redan nu;)

I fredags efter kökskontraktet körde jag direkt till jobbet, och ringde hem till Tony och berättade att jag skulle till Krisitiansand, och att kökspappret var påskrivet.

Min skämtare till man undrade:

-Nu när du har fått ett kök, får jag sex ikväll då?

-Ja

-Tack

Sen skrattade vi åt saken och jag gav mig iväg. (Vi skämtar ofta om det där med att kvinnor “belönar” sina man med sex. Dvs om han “skött sig” och städat tex blir hon på humör, om han slöat straffar det sig. Ut med soporna = tungkyss, ja, du fattar. Vi vet inte ens om det existerar, men vi skämtar som sagt gärna i de banorna. Man kan skämta om allt i stort sett, bara man skrattar ihop)

Framme i KRS åkte vi till hotellet, och det var en fantastisk kväll, den rosa himlen speglade sig i vattnet. Jag berättade under bussfärden om Tonys fråga och kapten skrattade och sa:

-Men du är ju här?

-Just det, sa jag, det är min lilla undran förstår du. Menade han att han skulle 1) ha det med nån annan eller 2) att han skulle tvätta sig jättefort i duschen?

Vi fortsatte skratta åt synen, och sen kom kapten med förslaget att vi skulle stanna på en rastplats 5 minuter och titta på den underbara utsikten.

-Ja, det kan vi göra, sa jag. Och sen kanske jag ska messa hem och skriva:

-Älskling, jag fick också sex ikväll…!

Vi fortsatte skratta, och det är skönt att göra det innan man ska sova, då sover man bra!:)

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *