Ny hemsida

Jag är inte it-tekniskt varken kunnig eller intresserad, egentligen. Men jag har en längre tid försökt att förstå hemligheten med hemsidan, hur jag ska kunna göra om den och sköta det själv. Jag har haft hjälp av en fantastiskt duktig gammal god vän som kan det här på sina fem fingrar tidigare, men nu vill jag precis som vilket dagisbarn som helst kunna säga “Kan själv”.

En av mina träningskompisar sysslar också med sånt här, och han har hjälpt mig igång och förklarat pedagogiskt hur saker och ting hänger ihop, men nu är det meningen att jag ska stå på egna ben.

När jag höll på som bäst att greja ifrågasatte Tony att jag verkligen kunde så många fula ord, jag brukar kunna hejda mig, men kör man fast och datorn inte gör som man menar (herregud, vi flög till månen redan för 40 år sen, den kan väl förstå hur jag MENAR!!!!?) så kom det en och annan groda ur fru Jernströms mun.

Jag skickade också flera mejl till alla adresser jag hade till honom inkusive Facebook (där han annars vistas frekvent) men han var just i söndags som uppslukad från jordens yta och svarade ingenstans.

-VAD kan vara viktigare i hans liv än detta just nu, frågade jag Tony. När haTony började nämna exempel som fru, barn och hus blev jag irriterad på honom istället;)

Men, nu ska den vara igång. Den är inte klar, den kommer uppdateras och fyllas på efterhand, men grunderna ska ligga där.

Titta HÄR och kommentera!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *