Om du läst min bok

…kanske du kommer ihåg ett kapitel om den eländige telefonterroristen? Det handlar om att det sker en massa brott som inte döms hårt efter straffskalan, men som är början till något mer och som påverkar den som blir utsatt för resten av livet eller väldigt lång tid.

Den här grabben började som väldigt ung att telefonterrorisera tjejer, bland annat mig, som han träffat när jag var lärarvikarie i den klass han gick i.

Jag mådde väldigt dåligt över händelsen som påverkade mig mycket mer än man skulle kunna tro när man bara läser om det, men har alltid tänkt på hur dåligt tjejerna mådde som han faktiskt vålförde sig på. För det slutade inte med telefonterror i hans fall, han fortsatte, läs artikeln nedan.

Jag har följt honom i media sen dess, och sprang på honom på stan för ett halvår sen och blev helt kall. Han vistas alltså på samma ställe som mina barn. Och är så störd…

Mina skattepengar går åt att vårda honom på rättspsyk. Men det betalar jag gärna, bara han blir där nu och inte får tillfälle att sabba fler tjejers tillvaro.

 

http://hd.se/skane/2010/08/10/serievaldtaktsman-atalas-igen/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *