Ovanliga flygningar

Det har varit ovanliga flygningar de senaste dagarna.

Jag flög till Gdansk en av turerna, och ombord hade vi ett gäng sjömän. Det var på gränsen till obehagligt. De stank av gammal fylla när de kom ombord, men var inte berusade så då nekar man dem inte.

Jag gick fram, men min kollega satt bak och hade hela gänget på de sista sätena och kände sig inträngd där bak på sin plats. Jag satt och råstirrade på dem, för ett par av dem hade ett mycket aggressivt kroppsspråk och jag var orolig att de skulle antasta min kollega på nåt sätt.

Hon kom fram efter start och sa att de var påträngande, de var helt exalterade över när hon tog av sig stövlarna för att ta på kabinskorna, och hade sagt till henne:

-Vi har inte sett en kvinna på 6 månader…

Sen hade de börjart tungkyssa varandra framför ögonen på henne.

När vi landade satt de kvar och fumlade efter sina tillhörigheter, så vi fick be dem agera och gå ut, planet skulle vidare, städningen skulle in. Efteråt hittade kollegan en tom halvliters vodkaflaska och undrade hur i hela friden det gått till, hade han suttit på den? Hon “vaktade” dem i stort sett hela flygningen, och hade inte märkt att de druckit.

Hon stod en stund i dörröppningen och bara andades lite frisk luft. (Om man jämför med gammal fylla och svett är flygfotogen som en sommaräng)

Man nästan hoppas att dessa män inte har väntande flickvänner. Det var ingen vacker syn de kom att möta i så fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *