Oväntad upplevelse

Vi har skrattat oss igenom de här dagarna, för det fanns ju ingenting man kunde göra åt situationen. Alla i besättningen har behållit sitt goda humör och vi har utnyttjat tiden till att se Warszawa och tog långlunch på ett utecafé i fredags.

Det som var mest ovanligt var att inte alls ha någon kontroll eller vetskap om situationen, och inte heller kunna fråga någon. Ingen i hela världen på två ben hade tillförlitliga svar att komma med.

Att bara ha kontroll och kännedom om de närmaste timmarna i ens liv hör till ovanligheterna. Normalt tror man åtminstone att man har någon form av kontroll vilken man inrättar sig efter, men nu tog man några timmar åt gången.

Jag skulle flugit till Chicago här om någon dag, men de har plockat av mig från den, vi får väl se vad det blir istället när jag haft mina fridagar.

Jag hoppas dock av mitt hjärta att det inte blir alltför många, att det finns ett företag som önskar mig att komma och armera dörrar och servera kaffe iförd uniform. Och jag hoppas det bolaget har samma tre bokstäver i namnet som idag. Jag hoppas att inte askan i luften var kniven i flygbranschens hjärta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *