På Landet

Tidningen “På Landet” (hette Allt om fritidshus tidigare) har varit och gjort ett reportage idag hos oss. I bilen på vägen dit hade jag en kort föreläsning som gick ut på att jag lät övriga familjen förstå att alla skulle leeee på bilderna och alla skulle se lyyyckliga ut. “Kärnfamiljen har det mysigt i stugan”-reportage, var vad jag såg framför mig.

-Och inga klagovisor om att det inte finns nåt att göra! förmanade jag telningarna. Ni får helt enkelt bata låtsas att ni tycker det är lika spännande att planera kök som jag och pappa!

De sa inte emot, men jag såg nog hur de himlade med ögonen mot varandra i backspegeln.

Journalist och fotograf, två kvinnor som omedelbart efter få minuter kändes som goda vänner sen långt tillbaka, tog oss med storm och barnen protesterade inte ens när fotografen undrade om de kunde tänka sig räfsa lite löv för att få bra bilder.

Jag vet inte när det kommer i tidningen, det kunde ta lång tid, sa journalisten. Jag hoppas-om jag är med på nån bild- att jag ser ung, smal och sval ut. Och att rumpan inte ser ut som Västergötland. Det bara måste finnas nån sån bild;)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *