Radio Kristianstad

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2152567&BroadcastDate=&IsBlock=

eller

www.sr.se/kristianstad

och gå in på arkivet och slå upp 14 jan 10.30, förmiddagsprogrammet med Malin Nilsson. (en sprudlande supergo tjej man bara kunde tycka om helt enkelt. Behövde inte vara nervös)

Det var kul, men lite pirrigt (åtminstone innan det började) att prata i direktsändning. Jag var där mellan 10.30 och ca 12, och du kan scrolla förbi nyheterna om du vill.)

Och tänka sig, jag stickade några varv på stafetthalsduken. det var några år sen, men var riktigt kul. Jag berättade också hur poppis stickning var i början på 80-talet när jag gick på gymnasiet. Malin hade hört talas om det men var nyfödd då, så hon var inte med i eran då…

Jag började berättade lite om min åldersnojja när hon berättade det, och det är inget som gör saken lättare kan jag säga när folk säger “jag var just född då” när jag pratar om “nutidshistorier”. Men jag fick fram ett leende liknande det min mamma gav mig när jag var i den åldern :”det förstår du när du blivit äldre”.

Sålänge tänkte jag skicka henne på en blind-dejt med en grabb i hennes  ålder som jag tror hade passat henne perfekt;). Min förmedlingsbyrå “flört-på-stört” har varit vilande tillräckligt länge:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *