Räkmacka med lite surströmming

Jag lever på många sätt ett räkmackeliv. Som Doreen Månsson sa i nån tidning ”när jag är nere tänker jag på att det säkert är minst en miljard människor i världen som skulle vilja byta till mitt liv på studs”…

I bloggen berättar jag mycket, men inte allt. Vissa saker är inte intressanta för andra än mig själv, vissa projekt är inte officiella, det finns också inlägg jag ångrar att jag skrev därför att jag inte kunnat dela med mig av hela bilden och då blir det kryptiskt och onyanserat för läsaren. Sammanfattningsvis, jag ger dig en bild men det saknas lite för att den ska vara lika komplett som den mina vänner och familj har.

Det senaste året i mitt liv har varit alldeles fantastiskt, jag mår otroligt bra och känner mig väl till mods nästan alla dagar. Jag trivs med mitt jobb, mitt och Tonys förhållande har nog aldrig varit så harmoniskt som nu, och jag får fler och fler uppdrag om föreläsningar och intressanta skrivjobb som jag älskar.

De senaste veckorna har däremot varit tyngre.

Min dotter hade vansinnigt ont i magen, jag var så orolig att det var något allvarligt. Min son har haft det lite jobbigt i skolan och fick dessutom influensa förra veckan och det tar också på oro-kontot. Vi har ett stort projekt igång som handlar om en stor ekonomisk investering/risk som gör att tankarna mal på nätterna-är det klokt och rätt? Kvinnan som bedrev nätmobbingen för ett tag sen och ifrågasatte hela mig har säkerligen suttit med en vodoo-dock med mitt ansikte på och stuckit nålar…

 Jag fick ett mejl av typen ”kan förändra ditt liv” i förra veckan, och ni som har hört mitt föredrag om ”Bananskal”-här dök ett bananskal upp igen! Det är inte så att en dröm krossas eller att mitt liv tar annan form om det inte blir av, men blir det tryckt på start-knappen är det ett helt nytt projekt med något jag aldrig gjort eller provat, och det är också lite ”scary” att tänka i banor man aldrig tänkt innan.

Kanske är det detta som gör att min kropp reagerar med nässelfeber och svullnad, därför att hjärnan gått på högvarv ganska länge, kanske har jag inte vilat tillräckligt mentalt?

Eller är det bara nån som lade en bit suströmming i min räkmacka;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *