Rakt på sak

Förhållande. Kärlek. Hur håller man det levande. Hur kan man vara lycklig länge med samma partner.

Vi har minsann några djupa diskussioner på jobbet mellan serveringarna ibland också. (Inte bara nagelförlängningar minsann, blink, blink.) Vi har ju också samma förutsättningar, vi är borta hemifrån några dagar i stöten, och hur hanterar man det? Många av oss har barn, hur är det när barnen blir större och man är själv hemma, har man något att prata om, eller pratar man bara om praktiska saker eller om barnen? Ja, den typen av kvinnliga samtalsämnen som är liknande mellan svenskar, danskar, norrmän och kineser.

Eftersom vi inte känner varandra är vi ofta väldigt öppna och ger en äkta bild, vi träffas kanske aldrig mer, vi har inget-kollegor emellan-att stå upp för eller försvara. Vi är varandras psykologer.

Mitt lilla bidrag till att hålla förhållandet levande var detsamma som jag nämnde igår i mitt inlägg. Att ha en kärleksaffär med sin man. Att göra sånt man gjorde som nyförälskade fast man varit gift länge. Att tex bestämma sig att ha sex i varje rum en kväll när barnen inte är hemma.

-How many rooms do you have? frågade min kinesiska kollega

(Befogad fråga:) )

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *