Recension

Läste just en recension av min bok, och blev lite nedslagen. Den fick bara 2/5 och det kändes liten ledsamt. Det stod att den skulle ha vunnit på en proffessionell textredigering, och det skulle den kanske.

Idag ångrar jag lite att jag gav ut den på eget förlag för att jag var stursk, jag ville minsann bestämma allt själv. Idag hade jag nog tänkt över det lite mer noga, och varit mindre kaxig i förhandlingen med förlaget jag hade kontakt med.

Men-det är ingen idé att vara bitter. Jag är stolt över resultatet under de förrutsättningar jag hade, och jag vet hur jag resonerade då. Jag vet varför jag skrev boken upplagd som en resa, och varför jag blandar in privata iakttagelser. Boken hade blivit annorlunda om det bara handlade om humor och allvar på jobbet (vilket nästa bok är koncentrerat på) men denna första bok handlar om mer än jobbet och jag vill balansera lattjolajbanlåda med familjelivet.

Jag hör mig själv, jag låter som om jag försvarar mig inför recensenten, så dumt. Det behöver jag ju inte.

Det är ialla fall mycket mer uppmuntrande mer klappar på axeln och höga betyg.  Å andra sidan kanske det här hjälper mig att utvecklas i mitt skrivande.

Idag är jag visst lika personlig i bloggen som i partier av boken. Hm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *