Roliga historier

På den tiden jag jobbade som bussreseledare samlade jag på roliga historier. Skrev ner dem och samlade dem i en speciell skrivbok för att ha ett lager att ta av, i evighetsköerna på Autobahn till exempel.

Den boken försvann i nån flytt, synd, det var en skatt. Och nu kommer man knappt ihåg Gerts fredagsfräckisar när det blivit fredagkväll och man ska upprepa den för Tony…

I bussen på väg till flygplatsen berättade dock chauffören en jag kommer ihåg:

Den nygifta unga kvinnan skulle fira bröllopsnatt med sin nyblivne, betydligt äldre, vithårige, make. För säkerhets skull hade hon bokat två hotellrum med ”connecting doors” , eftersom hon hört historier om att äldre män faktisktkunde få hjärtinfark och dö vid sexuell upphetsning, och om så var fallet ville hon inte vara i närheten. (Vi snackar kallhamrad golddigger här alltså;) )

Det knackade på hennes dörr, och maken kom in till henne och höll bröllopsnatt. Sen gick han in till sig.

Efter en stund knackade han igen och så blev det bröllopsnatt en gång till. Sen gick han åter in till sig.

Tredje gången det knackade och hölls bröllopsnatt sade den unga bruden:

-Hade jag vetat hur viril du var hade jag aldrig bokat två hotellrum…Tänk, du har varit här tre gånger nu!

-Va? Har jag varit här innan?

 

 

Sen kan det ju vara lite känsligt med historier också…Speciellt om de insinuerar nåt, vilket de ofta gör;) En tant blev riktigt sur en gång på en resa men jag fattade aldrig vad det var. Försökte fråga henne om hon inte var nöjd med resan, men då kom det:

-”…och så tycker jag illa om dina SNUSKIGA historier!”

Hade jag berättat historien hon syftade på för er idag hade ni med all säkerhet sagt ”men lilla tanten då…” eftersom det inte var snusk nära den, om man inte tolkade väldigt vidlyftig. Historien ovan hade troligt orsakat en traumatisk upplevelse hon henne, så det var ju tur jag inte kunde den då:) )

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *