Såhär gör vi, DJA, hälsar fegisen:

Blev kallad feg igår i en kommentar. Det fick mig att ändra inställning till min överenskommelse.

Så DJA, vi gör såhär istället:

Villkor 1: Du som bytt alias från malo till olam till DJA ska skriva ut ditt namn och din bostadsort (jag vet ju vem du är och var du bor eftersom du mejlat mig privat, men läsarna vet inte) och stå för dina åsikter och inte gömma dig bakom alias. (Vill du samtidigt definiera “feg” skulle det vara bra. Vi har olika tolkningar på det tror jag;) )

Villkor 2: Du ska få respektfulla svar på de frågor du har om flyget såvida du ställer dem respektfullt. Om du vill veta hur många strejker, (du har rapat ordet wild cat strikes, är det 50 gånger??) varslade eller “vilda” (och om du också vill ha specificerat fackliga möten kan du få det, men kalla då saker vid sina rätta namn). Jag ska ringa informationsavdelningen för att få svar, och jag vill veta vilka tidsperspektiv du vill ha (senaste året eller de 25 senaste åren?), vilket land det gäller (bara CPH eller alla tre baser?) och vilken personalgrupp det gäller (bara kabin eller piloter, mark, lastare etc också?)

Allt kan jag inte veta eller har med att göra som anställd, så frågorna får ju vara rimligt ställda, men jag ska besvara dem så gott jag kan.

Dina privata åsikter är jag dock lika lite intresserad av som priset på gul lök i Turkmenistan, så dem kan du behålla för dig själv. Din åsikt om SAS är irrelevant eftersom du inte flyger med oss, har du berättat.  

Om du däremot inte vill lämna ut namn, om du fortsätter att skriva lögner eller vara så allmänt otrevlig som få andra nånsin varit på denna blogg så vill jag att slutar besöka den. Det finns en halv miljon andra bloggar bara i Sverige, så plåga inte dig själv. Du lovade mig en gång att aldrig besöka den mer, och jag lovade radera dina kommentarer om du gjorde det. Svarar du hövligt ska jag svara dig hövligt. Ljuger du eller attackerar raderar jag dig i all framtid.

Välj du.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *