Sånt här är rätt kul

Har betydligt mer tid än vanligt, och det är möjigt att jag borde få gjort en massa andra saker som papperssortering och stryktvätt eller vad vet jag. Istället sitter jag med foten på soffbordet och läser eller vid den häringa datamaskinen.

Facebook håller mig informerad vad vänner o bekanta kan tänkas ha för sig och så skriver jag en rad till dem, och uppdaterar min status fem gånger i kvarten.

Det här är INTE jag, men jag rabblar mantrat “gilla läget” och så är jag glad att jag inte är hemma på grund av cancer eller KOL eller annat man kan dö av.

På Facebook hittade jag igår en kommentar jag kom att svara på hos en kompis, som är i högsta grad politiskt aktiv fortfarande:

“Arvid, 6 år, om kvällens partiledardebatt: “Reinfeldt är ju sjuk i huvudet. Har dom inte kollat honom? Någon måste kolla honom. Han måste ha hjälp med sitt huvud. Han vill sänka skatten så att skolan och pensionärerna får mindre pengar.” -“

 
Jag kommenterade:
 “Arvid 6 år kunde inte prata på den tiden när skatterna var ännu högre. Hade han förstått ideologiernas skillnad hade han vetat att höga skatter inte per automatik innebär fantastisk skola och höga pensioner. Är det så enkelt ska vi kanske ha 90% skatt? Eller mer? Fråga Arvid. Vi kanske ska införa rösträtt för barn också, eftersom de är så kloka?”
 
Hm. Det var kanske lite vasst? 
 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *