Sicken dag!

Måste blogga lite fast det är sent…

Jag skulle sovit i London igår natt, men blev omdisponerad till Geneve istället, var på hotellet runt 23, och vaknade 4.30 imorse för att flyga hem. Jag gick purser, vilket gjorde det något stressigt igår när jag fick beskedet, eftersom jag var tvungen att springa in efter alla papper och växelkassa på de 40 minuter som var mellan flygningarna. Att disembarkera ett fullt flyg och embarkera ett annat tar bara det 30 minuter, så tidsramarna är tajta.

Väl hemma i förmiddags bytte jag om från uniform till ridkläder och körde till stallet för att ta en ridlektion, veckans enda möjliga. Det var som en dröm! Jag lärde mig “öppna”, har inte kunnat det innan!!! Underbar häst, underbar ägare, underbar ridlärare, underbart stall, underbar ridbana-kvitter, kvitter!

Snabbdusch för att sen ta en fika med en väninna som är lärare, vars elev på gymnasiet har en dröm om att jobba inom flyget och gärna ville träffas för att ställa frågor om hur, när, på vilket sätt. Det var trevligt, och bredvid satt min son som var tvungen att vara med för logistikens skull för att inte missa musikskolan. Mutade honom med en bagel och Ramlösa, han fann sig i situationen.

-Varför tycker du jag ska välja SAS, frågade eleven. Innan jag hann svara sa sonen:

-För dom e bäst!

(Väluppfostrad!;)  )

Direkt från fikat var det till underklädesparty hos kollega, många bara bröst blev det där när alla skulle prova, till och med Tony blev glansig i ögonen när jag återgav situationen och ställde frågor om och om igen:

-Menar du att alla provade BH framför varandra liksom? Harkel, harkel. Ska inte du också ha ett sånt party, så kan jag servera mackorna kanske…Köpte du nåt till mig förresten, nåt franskt liksom, blink, blink?

-Gäsp.

Jag har ingen aning om hur snabbt vi bestämde efter middagsmaten att vi inte sett “Arn-Tempelriddaren” och det kanske var en idé idag, och nu har vi sett den också, och trots att jag är dödstrött är jag nu så uppe i varv att det inte går att sova. Jag är för gammal för den här typen av fullbelagt schema, jag tycker det är skönt att sova middag och läsa böcker…*s*

Hade jag bara läst mitt blogginlägg för idag utan att ha varit med själv och författat det skulle jag på allvar påstå att författaren drabbats av maniska drag. Tillfälliga, men dock.

Imorgon är det flyg igen, det har varit en ganska vanlig arbetsvecka måndag-fredag denna vecka. Förutom lite extrainsatt material för att fylla ut tiden…

Ambitiös eller dum? Aktiv eller idiot?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *