Smashad

Jag har en fulltecknad todo-lista. För det första visar sig de bilder jag scannat till boken vara av för dålig kvalitet, så det måste göras om. Två dagars jobb?

Likaså bilderna till det reklammaterial min gode vän på reklambyrån arbetar med, bilderna har inte tillräcklig upplösning. Måste lära mer så jag kan fixa det, får väl ta och ringa nån som förklarar sakta och tydligt så jag kan lösa det problemet.

Ska skriva en rapport om situationen med den stökiga passageraren som ska bifogas kaptens rapport, och jag är alls inte dålig på engelska men när det är viktigt att den är korrekt skriven får jag lite prestationsångest att jag inte klarar göra det gott nog.

Jag har tagit på mig att boka catering och arrangera klubbens julfest tillsammans med ett par andra medlemmar, trots att jag inte vet om jag ens kan vara med, schemat har inte kommit än. Jag får sätta ett lämpligt datum och chansa, annars hoppas jag att jag kan förbereda det jag kan och hoppas det funkar ändå den dagen. Ska ringa lite cateringfirmor under dagen och komma med förslag.

Måste ansöka om rotavdrag för köksrenoveringen vi gjorde i stugan, jag förstod att man bara skulle skicka med räkningen i nästa deklaration, men har nu kollat med skattemyndigheten, och det ska ju skickas in ansökningsblankett. Jaha, det får jag fixa.

Ja, just det, sen är det utvecklingssamtal i eftermiddag och ungdomsträning ikväll, hoppas Tony har planerat passet så jag bara kan göra det jag blir tillsagd. Efter det passet tränar vi själv.

Jag är smashad av jetlag och skulle mest av allt bara vilja ligga och läsa eller titta på nåt gammalt avsnitt av Dallas.

Men det går ju inte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *