Sminket rann

Kom till biblioteket där jag skulle hålla föredrag i god tid och började rigga upp grejorna.

Teknik ligger inte riktigt inom mina närmaste 15 intresseområden, men jag vet att det ska sitta en sladd mellan kanon och dator och att den har blå kontakter i varje ände. Nån sån sladd fanns inte i mina väskor, och normalt i den situationen hade jag ringt Tonys mobilnummer för en akututryckning. Dock inte idag eftersom han undervisade ungdomsgruppen i jujitsu och troligen inte hade svarat.

Jag sprang således på mina höga klackar (gissa hur snyggt det var, jag som inte ens kan gå snyggt i dem) till bilen, körde hem, hittade sladden och återvände svettig som en häst med sminket rinnande.

Jag lyckades med viss assistans koppla ihop möget (det betyder ”grejorna” Grahn) och föredraget gick helt ok. Jag älskar åhörare som bjuder på sig själv och skrattar och är med på noterna! Alla människor gillar att ha trevligt, men det kräver att man bjuder till lite själv också och inte bara vill ”underhållas”.

Toppen.

Hade skickat några sms till kompisar som jag tyckte kunde komma och lyssna, det är alltid trevligt med stöd på första raden. Ingen av dem kom. Jag ska sätta upp en lapp i affären om nya kompisar.;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *