Stressdröm

Vaknade uppstressad av en flygdröm.

(Asså, jag ska prata med en skrynklare om det här nån gång, varför drömmer jag om jobbet så mycket, det finns inte mycket som stressar upp mig där längre. Hade jag drömt stressdrömmar om mitt nya uppdrag i försäkringstagarföreningens styrelse så ok-det är ju så nytt och jag är oerfaren, men det kan jag knappast säga om flyget… )

”Vi hade (i drömmen) just avslutat boardingen, och jag skulle jobba i businessklass så jag höll på att servera pre-departure-drink och ta jackor. Jag blev hela tiden avbruten med vad jag höll på på med, gick jag för att hämta en jacka kallade 4-5 passagerare på mig längs vägen och ville ha hjälp med nåt, eller få hämtat nåt, eller frågade om nåt. Jag blev aldrig färdig med den uppgift jag höll på med. Pursern stoppade mig och undrade om jag hade räknat, och jag sa att jag just var på väg men hade blivit avbruten. Hon skyndade på mig och jag förstod på hennes blick att hon inte var nöjd med mitt jobb.

Sen skulle jag fälla upp ett bord men hittade det först inte, för det stod inte där det brukade. Hela kabinen såg förresten annorlunda ut, det var en ny flygplansmodell jag inte sett innan (såg mer ut som en färja) men jag tänkte i drömmen ”hur svårt kan det vara” och så bad jag om hjälp att hitta det förbaskade bordet och lyckades klura ut hur det skulle fällas upp.”

Är det bara jag som har knepiga drömmar, och vad/om är det för budskap?

Jag känner mig ju inte ett dugg stressad just nu, jag har tagit ut mycket semester i vår för att jobba med boken, så jag är inte överarbetad. Tror jag. Det känns inte så ialla fall.

Vi har många projekt igång, som bygge av ett fritidshus till exempel, kan det vara sån oro som spökar i drömmarna?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *