Tack för mejl och meddelanden

*host*, just det ja, det kom ju faktiskt information från Telia att man skulle registrera om sitt konto, men jag lade det i minnesbanken för att göra “sen”. Och när det blev “sen” hade jag annat för mig så då hamnade det i “det jag glömt komma ihåg”. Och den högen är så full så man ser inte skogen för alla träd.

När jag gick igenom mina mejl för ett tag sen och rensade i inkorgen hittade jag förresten en förfrågan på ett föredrag från 2007 där jag lovat att höra av mig så fort nästa schema kommit. Det hade jag visst inte gjort, för det hade jag visst glömt. Nu känns det lite pinsamt, till och med att höra av sig och be om ursäkt. Men förlåt, ursäkta, om du läser det här.

Jag vill inte uppfattas som slarvig, jag är inte heller slarvig faktiskt, jag gör aldrig saker slarvigt – tvärtom. Jag försöker också verkligen hålla koll genom att skriva att-göra listor och post-it-lappar, men även det systemet har uppenbart brister. Sen är jag samtidigt glad över att jag har viktigare saker att göra än att kamma mattfransarna torsdagar kl.19 eller att jag sällan bryr mig om sladder eller skitprat o konflikter, för det hinner jag inte heller. Jag hinner heller inte känna efter exakt varje dag hur jag mår om det gör ont nånstans eller analysera och läsa mellan raderna vad folk säger. Och det är ju positivt. När jag är låg, så är det så övertydligt så det inte går att missa, men tvärfisar eller allmän småtrötthet glider oftast förbi. Jag gnäller kort om det om nån frågar och jag tvingas tänka efter, annars inte.

Sen har jag kommit på fördelen med röra omkring mig. Kom bara på en. (Det är väl det jag oftast prioriterar bort, att sortera papper och sånt, det är inte kul alls)

Om det blir inbrott vänder tjuvarna i dörren, för de tror att någon annan redan varit här och gjort inbrott. Ha, jag visste det. Något positivt med det fanns det!:)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *