Tänkte mejla er alla

…som jag lärt känna det här året via bloggen.

Det jag ville säga till var och en är ”Ha en skön jul” och allt det där, men när jag sätter mig vid tangentbordet känner jag mig bara stressad över att allt fortfarande inte är på plats inför morgondagen, och Tony tittar lite snett över axeln.

-Jaså, du ska blogga nu???

Så jag gör istället ett kort inlägg som gäller alla som läser det, och önskar en fridefull jul med mycket vila och umgänge!

Det har varit ett riktigt kul år det här, med alla nya bekantskaper jag aldrig fått om jag inte loggat in som medlem den där gången och tänkte att jag skulle skriva några inlägg för att se om det var kul. Och egentligen hade jag nog mer tänkt mig att läsa bloggar, inte skriva själv.

Och nu flera tusen inlägg och kommentarer senare sitter jag här framför skärmen och undrar hur jag nånsin kunde leva utan det här bloggandet:)

Jag är otroligt tacksam för att ni fortfarande kommer på besök, för utan besök eller kommentarer hade bloggen inte överlevt sin ettårsdag.  Knappt 113 000 besök är en bekräftelse på att det finns ett visst intresse av att ”titta in bakom gardinen” och få en lite annan skildring än man kanske upplever i flygplansstolen.

Men livet är ju alltid mer än jobbet, och därför får familjen också ett visst utrymme. Jag har sagt det tidigare:

”Jag är inte flygvärdinna, men jag jobbar som det”.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *